“De plusklussers hebben me geholpen met een deurbel die ik kan horen. Ook heb ik een veiligheidsketting op de deur die ervoor zorgt dat mensen die voor de deur staan niet zomaar binnen kunnen komen. Dat voelt veel veiliger."

Als zelf klussen door bijvoorbeeld uw leeftijd of beperking niet vanzelfsprekend is, kunt u een beroep doen op PlusKlusAdvies. U krijgt dan bezoek van een coördinator, die meedenkt over de oplossingen voor uw vraag en u advies geeft over bijvoorbeeld veiligheidsvoorzieningen. Vrijwillige klussers kunnen in een aantal situaties vervolgens, tegen een kleine vergoeding, deze klusjes voor u opknappen.

SWA folder PlusKlusAdvies


Advies aan huis

Kan ik iets doen om mijn huis veiliger te maken?

De coördinator van PlusKlusAdvies komt bij u langs om u te adviseren over allerhande klussen in uw huis.

 

  • Advies over veiligheid en gebruiksgemak
  • Advies over veiligheidsvoorzieningen (zoals veilige kranen, antislip, beugels, rookmelders, sloten, verlichting, drempels, zitjes)
  • Advies over reparaties of vervanging
  • Advies over het onderhoudsvriendelijker maken van een tuin

 

Tevens kan gekeken worden naar de inzet van vrijwilligers voor de uitvoering van kleine klusjes in en om het huis ter verbetering van veiligheid en woongenot ( zoals het ophangen van rookmelders, lampen en schilderijen of het aanbrengen van tochtstrippen, horren en aanpassingen in badkamer en toilet)

Advies is gratis.

 

Tuinhulp

Tuinhulpteams ( herkenbaar aan de jas of bodywarmer) trekken de wijk in om snoeihulp en onkruidhulp te verlenen tegen een kleine vergoeding. Wanneer u het onderhoud zelf niet meer kunt doen of laten doen.

Gewapend met gereedschap en afvalzakken, voorzien van koffie en koek gaan ze blad, mos, onkruid en uitdijende heggen te lijf.


Eigen bijdrage

U betaalt een bijdrage van € 5,00 per klus van maximaal twee uur. Klein materiaal zoals een schroef of een moertje is hierbij inbegrepen. Andere materialen moet u zelf aanschaffen.
Wilt u graag gebruik maken van PlusKlusAdvies? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Of vul het contactformulier in.

Telefoon: 010-5018322
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 plusklusadvies