Hulp bij belastingaangifte

Problemen met het invullen van uw belastingpapieren?
Stichting Welzijn Albrandswaard lost dit op samen met vrijwilligers.
Gesponsord door Lions Club Rhoon-Oude Maas
Datum: dinsdag 27 maart 2018

In samenwerking met een vaste groep vrijwilligers organiseert SWA elk jaar een dag om belastingaangiftes van inwoners van Albrandswaard in te vullen.
De Belastinginvuldag wordt de laatste jaren gesponsord door de Lions Club

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2017 en kijken of dit voor u voordeel oplevert?
Probeer het!!
Afgelopen jaren leverde dit heel wat mensen een financiële meevaller en minder stress op.
Studenten, gepensioneerden en anderen uit Albrandswaard gingen u voor!!

De vrijwilligers helpen de deelnemers die binnen de grens van de zorgtoeslag 2017 vallen. Ondernemers zijn uitgesloten. Een andere voorwaarde is dat men in Albrandswaard woont.
De invuldag is gepland op 27 maart 2018 en vind plaats in Wijkcentrum De Boekenstal te Poortugaal. U kunt zich voor 20 maart aanmelden.
De deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht met de vraag of zij ook dit jaar weer mee willen doen.

Aanmelden kan op de volgende manieren. Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch tussen 9.00 uur en 12 .00 uur via Vraagwijzer tel: 010 - 50 11 222. ( maandag tot en met vrijdag)
Bij aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN-(sofi)nummer en telefoonnummer.
Als u zich opgeeft, ontvangt u een schriftelijke bevestiging van de afspraak en wordt u verteld welke gegevens nodig zijn voor het invullen van de aangifte. Indien u vorig jaar ook aangifte heeft gedaan graag uw definitieve aanslag meenemen.